Ενημέρωση

Ενημερωθείτε εδώ για τα νέα και τις εκδηλώσεις μας

Podcast | "Ο κόσμος της παράδοσης" με τον Γιώργο Παττακό!

 Με μεγάλη χαρά και περηφάνια σας ανακοινώνουμε την εκκίνηση του νέου μας Podcast, "Ο Κόσμος της Παράδοσης", με οικοδεσπότη τον Γιώργο Παττακό.
Στον "κόσμο της παράδοσης", στόχος μας είναι να σας μεταφέρουμε στην καρδιά των παραδοσιακών αξιών και ηθών του τόπου μας. Εδώ, θα οικοδομήσουμε μαζί τη σύγχρονη ψηφιακή κατοικία της παράδοσης, έναν χώρο όπου η φωνή των παλιών θα ανασταίνει τις μνήμες και θα μας οδηγεί στη διάσωση, τη διαφύλαξη και τη διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Μέσα από τα λόγια και τις εμπειρίες των ανθρώπων "από τα παλιά", θα ξαναζήσουμε παραδοσιακές ιστορίες από χορευτές, μουσικούς αλλά και απλούς ανθρώπους, θα μυηθούμε σε λαϊκές τέχνες, και θα εμβαθύνουμε στη σημασία των ηθών και των έθιμών μας.
 Με λίγα λόγια θα επιστρέψουμε στη ρίζα του τόπου μας... Κάθε επεισόδιο θα αποτελεί μια πύλη για να ανακαλύψουμε τα πλούσια πολιτιστικά μας μνημεία και να έρθουμε ξανά κοντά στον τόπο μας.
Σας περιμένουμε λοιπόν κάθε Κυριακή πρωί στις 07.00 στο Spotify, να μοιραστούμε αυτό το μοναδικό ταξίδι στον "Κόσμο της Παράδοσης".
Καλή ακρόαση!

Image

«Εσύ και η παράδοση, πιο κοντά από ποτέ…»

Σχετικά

Μαθήματα

Παροχές

Ωράριο Λειτουργίας

Επίσκεψη κατόπιν συνεννόησης.
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-15.00 & 18.00-22.00
Σάββατο: 10.00-15.00
Κυριακή: 17.00-21.00

Επικοινωνία

Στριγγάρη 5,
Άγιος Δημήτριος Αττικής,
173 43
(Πλησίον Σταθμού Μετρό Δάφνης)

Τηλ.: 21 7000 1000