Πωλητήριο & Ηλεκτρονικό κατάστημα

Χειροποίητα παραδοσιακά αντικείμενα από καταξιωμένους και έμπειρους τεχνίτες, από την Κρήτη κι όλη την Ελλάδα.

Καλώς ήρθατε στο πωλητήριο μας...

Με κάθε σας αγορά, συμβάλλετε και εσείς στη διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και στη διαφύλαξη των λαϊκών τεχνών του τόπου μας.

Είμαστε υπερήφανοι που σας παρουσιάζουμε το πωλητήριό μας, έναν χώρο που δεν περιορίζεται μόνο στη φυσική του μορφή, αλλά επεκτείνεται και διαδικτυακά για όσους βρίσκονται μακριά.

Δημιουργήσαμε αυτό το ηλεκτρονικό πωλητήριο με σκοπό να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας σε παραδοσιακά και χειροποίητα έργα τέχνης από την Κρήτη και άλλες περιοχές της Ελλάδας. Έτσι, ακόμα και αν βρίσκεστε μακριά, μπορείτε να συμβάλλετε στη στήριξη των παραδοσιακών ελληνικών τεχνών και να αποκτήσετε μοναδικά έργα τέχνης που αντιπροσωπεύουν την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά.

Με τα 36 και πλέον χρόνια εμπειρίας μας στα πολιτιστικά και λαογραφικά δρώμενα, συνεχίζουμε να αναζητούμε και να παρουσιάζουμε τους δημιουργούς που διατηρούν ζωντανές τις λαϊκές μας τέχνες. Κάθε έργο που θα βρείτε εδώ είναι προσεκτικά επιλεγμένο, χειροποίητο και παράγεται από καταξιωμένους τεχνίτες, προσφέροντας σας υψηλή ποιότητα και αυθεντικότητα. Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε τον πολιτισμό και την τέχνη μας, είτε επισκεπτόμενοι το φυσικό μας κατάστημα, είτε εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας διαδικτυακά.

Και όσοι βρίσκεστε μακριά μπορείτε να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας πωλητήριο ακολουθώντας των παρακάτω σύνδεσμο:

Image

«Εσύ και η παράδοση, πιο κοντά από ποτέ…»

Σχετικά

Μαθήματα

Παροχές

Ωράριο Λειτουργίας

Επίσκεψη κατόπιν συνεννόησης.
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-15.00 & 18.00-22.00
Σάββατο: 10.00-15.00
Κυριακή: 17.00-21.00

Επικοινωνία

Στριγγάρη 5,
Άγιος Δημήτριος Αττικής,
173 43
(Πλησίον Σταθμού Μετρό Δάφνης)

Τηλ.: 21 7000 1000