Σεμινάρια

Κύκλος Σεμιναρίων "Τση Κρήτης τ'ανεκτίμητα"

Με μεγάλη χαρά, το Κέντρο Πολιτιστικής Κληρονομιάς "ΚΟΥΡΗΤΕΣ" παρουσιάζει τον πρώτο κύκλο σεμιναρίων με τίτλο "Τση Κρήτης τ'ανεκτίμητα".

Image

Αυτή η πρωτοβουλία ανοίγει την πόρτα για την εξερεύνηση της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Κρήτης, προσφέροντας ταυτόχρονα μια ευέλικτη εμπειρία για τους συμμετέχοντες.

Τα σεμινάρια προσφέρουν την επιλογή παρακολούθησης είτε δια ζώσης, για όσους βρίσκονται κοντά μας, είτε διαδικτυακά, για εκείνους που βρίσκονται μακριά, διασφαλίζοντας ότι κανείς δεν θα χάσει την ευκαιρία να ενταχθεί σε αυτήν την πολυδιάστατη εμπειρία.

Ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων "Τση Κρήτης τ'Ανεκτίμητα" επικεντρώνεται στην ανάδειξη των ανεκτίμητων στοιχείων της κρητικής παράδοσης, προσφέροντας έναν πλούτο γνώσεων γύρω από τη μουσική, το χορό, τη λαογραφία, την ιστορία, τις τεχνικές της τοπικής χειροτεχνίας και τη γαστρονομία της Κρήτης.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται μία φορά τον μήνα, έχοντας διάρκεια 2-3 ώρες ανάλογα με τη θεματολογία, ενώ μετά ακολουθεί μια αυθεντική κρητική παρέα που αναδεικνύει τη ζωντανή κουλτούρα του τόπου.

Ενθαρρύνουμε όλους τους λάτρεις της κρητικής πολιτιστικής κληρονομιάς και όχι μόνο, ανεξαρτήτως της τοποθεσίας τους, να συμμετάσχουν σε αυτήν την σημαντική πρωτοβουλία, προσφέροντας τους ένα μοναδικό ταξίδι στην καρδιά της κρητικής κουλτούρας.

Image

«Εσύ και η παράδοση, πιο κοντά από ποτέ…»

Σχετικά

Μαθήματα

Παροχές

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα : 19.00-22.30
Τρίτη : 18.00-22.30
Τετάρτη : 18.00-22.30
Πέμπτη : 20.30-22.30
Κυριακή : 18.00-20.30

Επικοινωνία

Στριγγάρη 5,
Άγιος Δημήτριος Αττικής,
173 43
(Πλησίον Σταθμού Μετρό Δάφνης)

Τηλ.: 21 7000 1000