Ενημέρωση

Ενημερωθείτε εδώ για τα νέα και τις εκδηλώσεις μας

Λήξη χορευτικής χρονιάς 2022-2023

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση ολοκληρώθηκε μια ακόμα επιτυχημένη χορευτική χρονιά! Έχουμε φτάσει στο τέλος των μαθημάτων και θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους μαθητές και τα μέλη του Κέντρου Διαφύλαξης, Διάσωσης και Διάδοσης Πολιτιστικής Κληρονομιάς «ΚΟΥΡΗΤΕΣ» για την εμπιστοσύνη, την αφοσίωση, τη συμμετοχή και τη στήριξή τους καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ένα μεγάλο, ξεχωριστό ευχαριστώ σε όλους τους δασκάλους των «ΚΟΥΡΗΤΩΝ», των κρητικών χορών, Φραγκίσκο Δανδουλάκη, Γιώργο Καργιωλάκη, Στέλιο Κορκιδάκη, Χρήστο Σαμπαριώτη, Βούλα Γεωργουλά, Νιόβη Καλοκύρη, Ιωάννα Καρμπαδάκη, Κορίνα Κορκιδάκη, Μυρσίνη Σφακιανάκη, των παραδοσιακών χορών από όλη την Ελλάδα, Κυριάκο Ευσταθίου και Μυρτώ Κρεούζη και κρητικής λύρας Μάνο Πυροβολάκη που καθοδηγούν με ευγένεια και αγάπη για την παράδοσή μας όλους τους μαθητές μας.

Ανυπομονούμε να συναντηθούμε ξανά από Σεπτέμβρη ώστε να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε μοναδικές στιγμές, να εξερευνούμε την πολυφωνία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και να ενισχύουμε την κοινότητα μας μέσα από τον χορό και τον πολιτισμό μας.

Πάλι καλή αντάμωση!

Image

«Εσύ και η παράδοση, πιο κοντά από ποτέ…»

Σχετικά

Μαθήματα

Παροχές

Ωράριο Λειτουργίας

Επίσκεψη κατόπιν συνεννόησης.
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-15.00 & 18.00-22.00
Σάββατο: 10.00-15.00
Κυριακή: 17.00-21.00

Επικοινωνία

Στριγγάρη 5,
Άγιος Δημήτριος Αττικής,
173 43
(Πλησίον Σταθμού Μετρό Δάφνης)

Τηλ.: 21 7000 1000